Brutális, mennyi pénz ömlik ebbe a megyébe: hétmilliárdos fejlesztési program indulhat

MTI   
  Megosztom
Brutális, mennyi pénz ömlik ebbe a megyébe: hétmilliárdos fejlesztési program indulhat

Komárom-Esztergom megye településein 7,2 milliárd forint összegben indulhatnak fejlesztések a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében - közölte a megyei közgyűlés elnöke.

Popovics György tájékoztatása szerint a projektet irányító hatóság döntése alapján az új forrásokból 43 településen valósulhatnak meg különféle beruházások. A fejlesztések között szerepelnek a szabadidőt, a művelődést, és a sportolást szolgáló létesítmények, de a csapadékvíz elvezetésére, az egészségügyi ellátásra és kerékpárutak létesítésére is érkezik támogatás.

Komárom-Esztergom megyében a november 29-ig beadott TOP Pluszos pályázatokban december 22-ig döntés várható, ami további településeknek jelenthet segítséget, mintegy 1,7 milliárd forint értékben

- ismertette a megyei közgyűlés elnöke.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

komárom-esztergom megye

fejlesztés

terület- és településfejlesztési operatív program

közgyűlés