Gigaberuházás Piliscséven: mutatjuk, mire költötték a 400 millió forintot

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Piliscséven: mutatjuk, mire költötték a 400 millió forintot

A tartósított élelmiszerek forgalmazásával foglalkozó Point Marketing Kft. 1008 raklap befogadására alkalmas raktárt épített piliscsévi telephelyén 400 millió forintos beruházással - közölte a társaság ügyvezetője.

Manhertz Zoltán tájékoztatása szerint az épületben az ellátási biztonságot növelő pufferkészleteket tárolnak a legkorszerűbb félautomata polcrendszeren, és a beruházás keretében három raklapmozgató gépet vásároltak.

A Point Marketing Kft. zöldség-, gyümölcs- és halkonzervek, olívabogyók, olívaolajok, levesgyöngyök, ketchup, mustár, majonéz, BBQ és ázsiai szószok nagykereskedelmével foglalkozik Magyarországon és Romániában.

A világ minden tájáról érkező termékeket az élelmiszeripari kiskereskedelmi láncoknak, valamint vendéglátóipari felhasználóknak értékesítik. A társaság árbevétele 2020-ban és 2021-ben megközelítette az 1,3 milliárd forintot.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

piliscsév

élelmiszer forgalmazása

raktár

telephely