Hiába a rendelet: egyes boltokban hiány van az árstopos termékekből

HelloVidék   
  Megosztom
Hiába a rendelet: egyes boltokban hiány van az árstopos termékekből

Üres polcokról küldtek felvételeket az RTL Híradó nézői. Ahogy a portál írja, hiába kell kétszer annyi árstopos terméket tartaniuk múlt csütörtök óta a boltoknak. A Nemzeti Kereskedelmi Szövetség szerint nem egyértelmű a rendelet, és ezért egyelőre nem duplázták meg a készleteket az üzletek. Az agrárminiszter az Indexnek kedden azt mondta, hatósági árak nélkül 30 százalékkal többet költenének élelmiszerre a legszegényebbek. A GKI szerint a miniszter téved.

Ahogy arról a híradó beszámolt, nézőik által küldött felvételeken jól látszik, hogy egyes boltokban üres polcok fogadják a vásárlókat. Ott, ahol tojásnak, lisztnek, vagy cukornak kellett volna lennie, nincs semmi, hiába kell kétszer annyi árstopos terméket tartaniuk a boltoknak múlt csütörtök óta.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

árstop

árstopos élelmiszer

nemzeti kereskedelmi szövetség

gki

rtl híradó