Vakarhatjuk a fejünk: a szakértők sem tudják, mennyit drágul a benzin péntektől a kutakon

HelloVidék   
  Megosztom
Vakarhatjuk a fejünk: a szakértők sem tudják, mennyit drágul a benzin péntektől a kutakon

A szakértők sem tudják már, milyen mértékben fog változni a benzin és a gázolaj ára péntektől a magyar kutakon. Ezúttal viszont drágulásra számíthatunk.

A nagykereskedelmi üzemanyag árváltozásaitól eltérően alakul itthon a benzin és a gázolaj ára a kutakon, vagyis a kiskereskedelemben, a holtankoljak.net szerint.

Ami biztos, hogy a holtankoljak kezdő oldalán található átlagárak a rendszerbe feltöltött adatok alapján számolódnak, és az ott található átlagárakat lehet alapul venni. Az adatok folyamatosan frissülnek, változhatnak. Bízzunk benne, hogy hamarosan beáll a piac

- írják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

benzin

gázolja

üzemanyagár

benzunkutak

kiskereskedelmi ár

drágulás