Vakarhatjuk a fejünk: a szakértők sem tudják, mennyit drágul a benzin péntektől a kutakon

HelloVidék   
  Megosztom
Vakarhatjuk a fejünk: a szakértők sem tudják, mennyit drágul a benzin péntektől a kutakon

A szakértők sem tudják már, milyen mértékben fog változni a benzin és a gázolaj ára péntektől a magyar kutakon. Ezúttal viszont drágulásra számíthatunk.

A nagykereskedelmi üzemanyag árváltozásaitól eltérően alakul itthon a benzin és a gázolaj ára a kutakon, vagyis a kiskereskedelemben, a holtankoljak.net szerint.

Ami biztos, hogy a holtankoljak kezdő oldalán található átlagárak a rendszerbe feltöltött adatok alapján számolódnak, és az ott található átlagárakat lehet alapul venni. Az adatok folyamatosan frissülnek, változhatnak. Bízzunk benne, hogy hamarosan beáll a piac

- írják.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

benzin

gázolja

üzemanyagár

benzunkutak

kiskereskedelmi ár

drágulás