Tűz ütött ki egy vidéki általános iskolában: több embert kellett kimenekíteni

HelloVidék   
  Megosztom
Tűz ütött ki egy vidéki általános iskolában: több embert kellett kimenekíteni

Tűz keletkezett egy nyíregyházi oktatási intézmény mosdójában, a Bessenyei téren - számolt be róla a Katasztrófavédelem. A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Az oltás idejére a tűzoltók tizenhárom embert kísértek ki az épületből. Jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Ahogy arról a szon.hu beszámolt, tűz ütött ki a nyíregyházi Jókai Mór Általános Iskola mosdójában kedd délután. A város hivatásos tűzoltói vonultak az esethez, és gyorsan eloltották a lángokat. Mint írták, az esetről azt lehet tudni, hogy a mosdóban található papírtörlő tartója gyulladt ki, és az oltás idejére a tűzoltók tizenhárom embert kísértek ki az épületből. Bár személyi sérülés nem történt, az égő műanyag mérgező füstje miatt el kellett hagyni az épületet. A szakemberek még vizsgálják a tűz keletkezésének pontos körülményeit.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyíregyháza

iskola

általános iskola

tűz

tűzeset

oltás

tűzoltók