Orbán Viktor: leszámolnak az inflációval, hamarosan vége a horror drágulásnak

Pénzcentrum   
  Megosztom
Orbán Viktor: leszámolnak az inflációval, hamarosan vége a horror drágulásnak

764 milliárd forint veszteséggel számolnak az idei évben - mondta el Orbán Viktor, a Kossuth Rádió Jó Reggelt Magyarország című műsorában. A miniszterelnök arra a kérdésre, van-e esély idén is megvédeni a magyar lakosságot az inflációtól a várható gazdasági visszaesés mellett, azt mondta, hogy a kormány célja letörni az inflációt. A kormány "az infláció elleni gyógyszert, vakcinát a magyar gazdaságnak már beadta" - mondta, így a "láz" hamarosan csökkenni fog. Úgy számol, hogy tavasszal már érezhetően enyhülni fog a drágulás - írta a Pénzcentrum.

"Még kicsit kérem az embereket, hogy tartsanak ki" - mondta Orbán Viktor, hozzátéve, hogy február végére, márciusra már látható lesz a kormány lépéseinek hatása az infláció ellen. Az is elhangzott a korábbi nyilatkozatokkal egybevágóan, hogy

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pénzcentrum

hgazdaság