Orbán Viktor: leszámolnak az inflációval, hamarosan vége a horror drágulásnak

Pénzcentrum   
  Megosztom
Orbán Viktor: leszámolnak az inflációval, hamarosan vége a horror drágulásnak

764 milliárd forint veszteséggel számolnak az idei évben - mondta el Orbán Viktor, a Kossuth Rádió Jó Reggelt Magyarország című műsorában. A miniszterelnök arra a kérdésre, van-e esély idén is megvédeni a magyar lakosságot az inflációtól a várható gazdasági visszaesés mellett, azt mondta, hogy a kormány célja letörni az inflációt. A kormány "az infláció elleni gyógyszert, vakcinát a magyar gazdaságnak már beadta" - mondta, így a "láz" hamarosan csökkenni fog. Úgy számol, hogy tavasszal már érezhetően enyhülni fog a drágulás - írta a Pénzcentrum.

"Még kicsit kérem az embereket, hogy tartsanak ki" - mondta Orbán Viktor, hozzátéve, hogy február végére, márciusra már látható lesz a kormány lépéseinek hatása az infláció ellen. Az is elhangzott a korábbi nyilatkozatokkal egybevágóan, hogy

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pénzcentrum

hgazdaság