Jó tudni: több órás leállás jöhet egy magyar banknál, de lelassulásra is számítani kell

HelloVidék   
  Megosztom
Jó tudni: több órás leállás jöhet egy magyar banknál, de lelassulásra is számítani kell

A K&H Bank közleményt tett közzé, amelyben tudatja, hogy az ügyfelek több órás szünetre számíthatnak.

A pénzintézet közleményében figyelmeztette az ügyfeleket, hogy március 5-én hajnali 1 és 4 óra között karbantartást végeznek. Mint írták, ebben az időszakban a K&H Szép kártya, 3D Secure, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain tapasztalhatják majd az ügyfelek a lassulást és a szolgáltatáskiesést.

A K&H közleményében hangsúlyozza: mivel szombatról vasárnapra éjjelről, illetve vasárnap hajnalról van szó, így ez vélhetően nem okoz majd sokaknak problémát. A rendszerkarbantartással járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

A K&H honlapján közölt információk szerint további leállásokra és lelassulásra is számítani kell:

  • 2023. február 12-én 2:00 és 06:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a kimenő azonnali utalási szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.
  • 2023. február 25-én 0:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bank

bankautomata