Jó tudni: több órás leállás jöhet egy magyar banknál, de lelassulásra is számítani kell

HelloVidék   
  Megosztom
Jó tudni: több órás leállás jöhet egy magyar banknál, de lelassulásra is számítani kell

A K&H Bank közleményt tett közzé, amelyben tudatja, hogy az ügyfelek több órás szünetre számíthatnak.

A pénzintézet közleményében figyelmeztette az ügyfeleket, hogy március 5-én hajnali 1 és 4 óra között karbantartást végeznek. Mint írták, ebben az időszakban a K&H Szép kártya, 3D Secure, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain tapasztalhatják majd az ügyfelek a lassulást és a szolgáltatáskiesést.

A K&H közleményében hangsúlyozza: mivel szombatról vasárnapra éjjelről, illetve vasárnap hajnalról van szó, így ez vélhetően nem okoz majd sokaknak problémát. A rendszerkarbantartással járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

A K&H honlapján közölt információk szerint további leállásokra és lelassulásra is számítani kell:

  • 2023. február 12-én 2:00 és 06:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt a kimenő azonnali utalási szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.
  • 2023. február 25-én 0:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bank

bankautomata