Drogbarlangot üzemeltetett a vidéki nagymama: kristályt terjesztett a 61 éves díler

HelloVidék   
  Megosztom
Drogbarlangot üzemeltetett a vidéki nagymama: kristályt terjesztett a 61 éves díler

"Kristály" fantázia nevű új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy nő Szegeden. A rendőrök elfogták. A megalapozott gyanú szerint a 61 éves nő az elmúlt egy évben rendszeresen kereskedett új pszichoaktív anyaggal Szegeden, a Kolozsvári téren.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság bevetési egysége és a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói egy összehangolt akció keretében 2023. február 8-án felszámolták a „kristálybarlangot”, a dílert és több fogyasztóját pedig elfogták és előállították.

A nő ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kristály

drog

drogkereskedő

szeged

drogdíler

pszichoaktív anyag

rendőrség