Hatalmas területet vett a Lidl, indul az építkezés: mégis, mire készülnek Borsodban?

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas területet vett a Lidl, indul az építkezés: mégis, mire készülnek Borsodban?

A Lidl épít raktárbázist a Tiszaújvárosi Ipari Parkban. Ezzel elfogyott az értékesíthető befektetési terület - közölte a boon.hu.

Ahogy a portál írja, a város önkormányzata rendkívüli képviselő-testületi ülésen hozott döntést arról, hogy a Tiszaújvárosi Ipari Parkot üzemeltethető önkormányzati tulajdonú cég, a TiszaSzolg 2004 Kft. értékesíthet egy összesen majdnem 280 ezer négyzetméteres területet a Lidl Magyarország Kft. számára. Mint írták, az üzletlánc raktárbázist akar építeni a város kijelölt területén. A további jó hír az a város számára, hogy a logisztikai központ felépültét követően 300 munkahely teremtődhet.

A Lidl azért ezt a helyet választotta, mert jó a város közlekedési megközelíthetősége - az M3-as autópálya felhajtója néhány kilométerre van -, kiépített az ipari parki környezet, és a várost gazdaságilag fejlődőnek ítélik meg, amely potenciát adhat további fejlesztésekhez

- közölte a lap.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tiszaújváros

lidl

ipari park

raktárbázis

munkahelyteremtés