Hatalmas területet vett a Lidl, indul az építkezés: mégis, mire készülnek Borsodban?

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas területet vett a Lidl, indul az építkezés: mégis, mire készülnek Borsodban?

A Lidl épít raktárbázist a Tiszaújvárosi Ipari Parkban. Ezzel elfogyott az értékesíthető befektetési terület - közölte a boon.hu.

Ahogy a portál írja, a város önkormányzata rendkívüli képviselő-testületi ülésen hozott döntést arról, hogy a Tiszaújvárosi Ipari Parkot üzemeltethető önkormányzati tulajdonú cég, a TiszaSzolg 2004 Kft. értékesíthet egy összesen majdnem 280 ezer négyzetméteres területet a Lidl Magyarország Kft. számára. Mint írták, az üzletlánc raktárbázist akar építeni a város kijelölt területén. A további jó hír az a város számára, hogy a logisztikai központ felépültét követően 300 munkahely teremtődhet.

A Lidl azért ezt a helyet választotta, mert jó a város közlekedési megközelíthetősége - az M3-as autópálya felhajtója néhány kilométerre van -, kiépített az ipari parki környezet, és a várost gazdaságilag fejlődőnek ítélik meg, amely potenciát adhat további fejlesztésekhez

- közölte a lap.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tiszaújváros

lidl

ipari park

raktárbázis

munkahelyteremtés