Újabb botrány: nyomozást rendeltek el, kórházban fogadhatott el hálapénzt a vidéki főorvos

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb botrány: nyomozást rendeltek el, kórházban fogadhatott el hálapénzt a vidéki főorvos

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján vesztegetés elfogadása bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Alosztálya.


 


 

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a nagykanizsai kórház egyik osztályvezető főorvosa betegektől fogadott el hálapénzt a gyanú szerint, írja a 24.hu.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nemzeti védelmi szolgálat

hálapénz

zala megye

rendőr főkapitányság