Különleges benzinkút nyílik Baján: csak ilyen járművel járhatunk ide tankolni

MTI   
  Megosztom
Különleges benzinkút nyílik Baján: csak ilyen járművel járhatunk ide tankolni

Csaknem 300 millió forintos támogatást nyert egy új, kizárólag kamionok tankolására alkalmas benzinkút és hozzá kapcsolódó önkiszolgáló étterem kialakítására a bajai Bácska Logistik Kft. - közölte a társaság az MTI-vel.

A Bácska-Logistik Kft. 2010-ben alakult. Fő tevékenységi körébe tartozik a kavicsbányászat, kőbányászat és a közúti fuvarozás. Emellett további szolgáltatásaik is vannak: kavicsdepót, kamion- és gépmosót, kamionszervizt és műszaki vizsgabázist, benzinkutat is üzemeltetnek.

Mint írják, a pályázat fő célja az volt, hogy saját gépjárműveik folytonos tankolását saját telephelyükön tehessék meg.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Bácska-Logistik Kft. 2021-es nettó árbevétele 4,7 milliárd forint volt, egy évvel korábban pedig 3,9 milliárd forint. A cég 2021-es adózott eredménye 311,8 millió forint volt, míg 2020-ban 388,3 millió forint nyereséggel zárt a vállalat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

benzinkút

baja

bácska logostik kft.