Különleges benzinkút nyílik Baján: csak ilyen járművel járhatunk ide tankolni

MTI   
  Megosztom
Különleges benzinkút nyílik Baján: csak ilyen járművel járhatunk ide tankolni

Csaknem 300 millió forintos támogatást nyert egy új, kizárólag kamionok tankolására alkalmas benzinkút és hozzá kapcsolódó önkiszolgáló étterem kialakítására a bajai Bácska Logistik Kft. - közölte a társaság az MTI-vel.

A Bácska-Logistik Kft. 2010-ben alakult. Fő tevékenységi körébe tartozik a kavicsbányászat, kőbányászat és a közúti fuvarozás. Emellett további szolgáltatásaik is vannak: kavicsdepót, kamion- és gépmosót, kamionszervizt és műszaki vizsgabázist, benzinkutat is üzemeltetnek.

Mint írják, a pályázat fő célja az volt, hogy saját gépjárműveik folytonos tankolását saját telephelyükön tehessék meg.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Bácska-Logistik Kft. 2021-es nettó árbevétele 4,7 milliárd forint volt, egy évvel korábban pedig 3,9 milliárd forint. A cég 2021-es adózott eredménye 311,8 millió forint volt, míg 2020-ban 388,3 millió forint nyereséggel zárt a vállalat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

benzinkút

baja

bácska logostik kft.