Betelt a pohár Sződligeten: kiakadtak a lakók, maguk léptek fel a száguldozók ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Betelt a pohár Sződligeten: kiakadtak a lakók, maguk léptek fel a száguldozók ellen

Sződligeten megelégelték a lakóövezetben a gyorshajtókat, fogták magukat, és egy saját gyártmányú 20-as táblával figyelmeztetik a járművel érkezőket: ennyi a maximum.

Sződligeten ácsoltak egy 20-as táblát a lakó-pihenő övezetben száguldozók ellen - vette észre a minap a Telex.

A lakóövezetben élőkélők, megelégelve a gyorshajtókat, a sebességhatár körüli bizonytalanságot segítettek úgy feloldani, hogy egyszerűen egy saját gyártmányú 20-as táblával figyelmeztetik a járművel érkezőket: ennyi a maximum. Hiába szól egyelőre másról a KRESZ, tessék ezt betartani!

A kérdéses terület egébként közigazgatásilag Vác déli területe.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sebesség korlátozás

sződliget

lakóövezet