Cserpes István maga jelentette be: vége egy korszaknak, eladja hírneves sajműhelyét

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Cserpes István maga jelentette be: vége egy korszaknak, eladja hírneves sajműhelyét

Cserpes István, a Cserpes Sajtműhely és a tejivók alapítója a Forbes főszerkesztőjének mondta el, hogy épp egy eladási folyamat közepén vannak, mert úgy érzi, gátja lenne már a fejlődésnek. Ezzel a cég nem fog megszűnni, sőt, ha a vevők igényt tartanak rá, a jelenlegi ügyvezető marad egyfajta tanácsadói pozícióban a cégnél segíteni az új tulajdonost - írta meg az Index.


 


 

Cserpes István Orbán Anitával, a Vodafone globális kapcsolatokért felelős igazgatójával, Máté Krisztával, egykori híradóssal és műsorvezetővel és Galambos Mártonnal, a Forbes főszerkesztőjével beszélgetett.

Benne vagyunk egy eladási folyamatban, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz Cserpes: kiváló kérőim vannak

– jelentette be Cserpes.

A meghozott döntésről úgy fogalmazott: úgy érzi, gátja lenne már a fejlődésnek vagy bármiféle szerkezetváltásnak. „Harminc intenzív évnél több nem várható el egy embertől” – jelentette ki.

Azt is elárulta, hogy nem volt könnyű döntés, mert a cégre úgy tekint, mintha a hatodik gyermeke lenne, szerinte olyan ez, mintha férjhez adná a lányát.

A férj hozza a maga tehetségét. Ahhoz, hogy átadjam neki, olyat kell látnom, amitől tudom, hogy stabil alapokon fog állni, és kipótolja az én hiányosságaimat

– árulta el a Forbesnak az üzletember.

Az is kiderült, hogy a cégeladás nagyjából két hónapon belül megtörténik, és nem kíván tulajdonrészt megtartani a cégéből, viszont ha igény van rá, marad még egy kicsit segíteni, amire nagy az esély. Ahogy ő fogalmazott: „eddig minden kérőm igényt tartott erre”.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

cserpes

cserpes sajtműhely

tejtermék

mezőgazdaság