Cserpes István maga jelentette be: vége egy korszaknak, eladja hírneves sajműhelyét

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Cserpes István maga jelentette be: vége egy korszaknak, eladja hírneves sajműhelyét

Cserpes István, a Cserpes Sajtműhely és a tejivók alapítója a Forbes főszerkesztőjének mondta el, hogy épp egy eladási folyamat közepén vannak, mert úgy érzi, gátja lenne már a fejlődésnek. Ezzel a cég nem fog megszűnni, sőt, ha a vevők igényt tartanak rá, a jelenlegi ügyvezető marad egyfajta tanácsadói pozícióban a cégnél segíteni az új tulajdonost - írta meg az Index.


 


 

Cserpes István Orbán Anitával, a Vodafone globális kapcsolatokért felelős igazgatójával, Máté Krisztával, egykori híradóssal és műsorvezetővel és Galambos Mártonnal, a Forbes főszerkesztőjével beszélgetett.

Benne vagyunk egy eladási folyamatban, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz Cserpes: kiváló kérőim vannak

– jelentette be Cserpes.

A meghozott döntésről úgy fogalmazott: úgy érzi, gátja lenne már a fejlődésnek vagy bármiféle szerkezetváltásnak. „Harminc intenzív évnél több nem várható el egy embertől” – jelentette ki.

Azt is elárulta, hogy nem volt könnyű döntés, mert a cégre úgy tekint, mintha a hatodik gyermeke lenne, szerinte olyan ez, mintha férjhez adná a lányát.

A férj hozza a maga tehetségét. Ahhoz, hogy átadjam neki, olyat kell látnom, amitől tudom, hogy stabil alapokon fog állni, és kipótolja az én hiányosságaimat

– árulta el a Forbesnak az üzletember.

Az is kiderült, hogy a cégeladás nagyjából két hónapon belül megtörténik, és nem kíván tulajdonrészt megtartani a cégéből, viszont ha igény van rá, marad még egy kicsit segíteni, amire nagy az esély. Ahogy ő fogalmazott: „eddig minden kérőm igényt tartott erre”.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

cserpes

cserpes sajtműhely

tejtermék

mezőgazdaság