Ömlött a pénz a békési településbe: mutatjuk, mire költötték a több mint 135 millió forintot

MTI   
  Megosztom
Ömlött a pénz a békési településbe: mutatjuk, mire költötték a több mint 135 millió forintot

Három, összesen több mint 135 millió forintos uniós fejlesztést hajtott végre a Békés vármegyei Magyarbánhegyes - közölte az önkormányzat.

A forrást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből nyerték el, a beruházásokat kevesebb mint egy éven belül hajtották végre. A fogorvosi rendelőt 67,5 millió forintból korszerűsítették: a homlokzatot hőszigetelték, kicserélték a nyílászárókat, és hőszivattyús technikával működő központi hűtő- és fűtőberendezést építettek be.

A kétezer lelkes dél-békési község központjában hatvanmillió forintból egy közösségi térként funkcionáló szabadtéri fitneszparkot alakítottak ki öt fedett pergolával. A park területét gumiburkolattal látták el, a parkba asztalokat és székeket helyeztek ki, telepítettek fákat, továbbá kerékpártárolót és térvilágítást is alakítottak ki.

Tízmillió forintból a mini bölcsőde udvarán úgynevezett bölcsis egyensúlyfejlesztő mászócentrumot építettek, a mászókák alá műfüvet helyeztek. Felszereltek egy automata árnyékolót, így a nyári melegben is biztonságban játszhatnak a legkisebbek a műgyepen

- írták.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

beruházás

békés megye

magyarbánhegyes

önkormányzat

fogorvosi rendelő

hőszigetelés

nyílászárócsere

fűtés

fűtési rendszer

fittnesspark

bölcsőde

bölcsődefejlesztés