Itt van Gulyás Gergely bejelentése az élelmiszerárstopról: ez vár a magyar vásárlókra

Pénzcentrum   
  Megosztom
Itt van Gulyás Gergely bejelentése az élelmiszerárstopról: ez vár a magyar vásárlókra

Röviden fogalmazott mind az inflációt, mind az élelmiszerárstopot illetően Gulyás Gergely. A miniszter elmondta, jelenleg nincs döntés arról, hogy meghosszabbítják-e az ársapka hatályát.

Azzal számolunk, hogy június-július-augusztusra az infláció visszaesése ugrásszerűen fel fog gyorsulni Magyarországon. Minden intézkedést fenn kell tartani, ami ehhez hozzásegít

– mondta el a március 23-i kormányinfón Gulyás Gergely, amelyet a Pénzcentrum is követett.

Éppen ezért nem is akar találgatni a kérdésben. Szintén kérdésre válaszolva arról is beszélt Gulyás Gergely, hogy napszakot sem tud egyelőre mondani emiatt, hogy mikor jöhet a bejelentés. A napszak kérdése egyébként a benzinárstop kivezetése kapcsán merült fel az élelmiszereknél is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

gazdaság

gulyás gergely

ársapka