Itt van Gulyás Gergely bejelentése az élelmiszerárstopról: ez vár a magyar vásárlókra

Pénzcentrum   
  Megosztom
Itt van Gulyás Gergely bejelentése az élelmiszerárstopról: ez vár a magyar vásárlókra

Röviden fogalmazott mind az inflációt, mind az élelmiszerárstopot illetően Gulyás Gergely. A miniszter elmondta, jelenleg nincs döntés arról, hogy meghosszabbítják-e az ársapka hatályát.

Azzal számolunk, hogy június-július-augusztusra az infláció visszaesése ugrásszerűen fel fog gyorsulni Magyarországon. Minden intézkedést fenn kell tartani, ami ehhez hozzásegít

– mondta el a március 23-i kormányinfón Gulyás Gergely, amelyet a Pénzcentrum is követett.

Éppen ezért nem is akar találgatni a kérdésben. Szintén kérdésre válaszolva arról is beszélt Gulyás Gergely, hogy napszakot sem tud egyelőre mondani emiatt, hogy mikor jöhet a bejelentés. A napszak kérdése egyébként a benzinárstop kivezetése kapcsán merült fel az élelmiszereknél is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

gazdaság

gulyás gergely

ársapka