Rég volt ilyen a hazai benzinkutakon: nekik megéri most várni kicsit a tankolással

HelloVidék   
  Megosztom
Rég volt ilyen a hazai benzinkutakon: nekik megéri most várni kicsit a tankolással

Ezer éve nem volt ilyen a hazai benzinkutakon: bizony nyolc forinttal olcsóbb lesz a gázolaj péntektől - derült ki a holtankoljak.net friss tájékoztatásából.

Esik pénteken a gázolaj ára a töltőállomásokon, 8 forinttal olcsóbban tankolhatnak a dízelesek. Ez azt jelenti, hogy megfordul a helyzet a kutakon és a benzin lesz a drágább üzemanyag.

A holtankoljak.net tájékoztatása szerint 95-ös benzin jelenlegi (2023.03.22-én) átlagára: 607 Ft/liter, ami pénteken várhatóan ezen a szinten marad. A gázolaj jelenlegi (2023.03.22-én) átlagára: 613 Ft/liter, ami pénteken akár 605 forintig is csökkenhet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gázolaj

benzinkút

benzinár