Kifakadtak a vidéki cukrászok: durva ára lesz idén a fagyinak, ki veszi így meg?

HelloVidék   
  Megosztom
Kifakadtak a vidéki cukrászok: durva ára lesz idén a fagyinak, ki veszi így meg?

A hidegebb idő ellenére már többen is fagyiztak ezen a hétvégén Pécsen. 500 forint is lehet egy gombóc fagyi nyáron. A tavalyihoz képest 10-15 százalékos drágulásra számíthatunk  -  hangzott el az RTL Híradójában. 


 


 

Még messze a szezon, de azt már látni, hogy 500 forint is lehet egy gombóc fagyi nyáron. A tavalyihoz képest 10-15 százalékos drágulásra számít a Cukrász Ipartestület, elsősorban az energiaárak emelkedése miatt. Egy pécsi cukrász arról beszélt az RTL Híradónak, hogy a forgalom visszaesésére számítanak, ezért még drágábban nem adhatják, így viszont alig fognak pénzt keresni a fagyin.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fagyi

fagyi ára

gazdaság

infláció