Kiderült: ekkor érkezhet az újabb prémium a magyar nyugdíjasoknak

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült: ekkor érkezhet az újabb prémium a magyar nyugdíjasoknak

Újra prémium érkezhet a nyugdíjasokhoz jövőre, Igaz, még elég sokat kell várni rá! Hozzuk is a részleteket!

Az inflációs várakozások szerint 15 és 19,5 százalék között alakulhat idén a fogyasztóiár-index mértéke – írja az mfor.hu .

Mivel idén 15 százalékkal emelték a nyugdíjakat, ez a várakozási sáv azt jelenti, hogy amennyiben a várakozás felső sávja egyezik majd meg a tényadattal, akkor az átlagnyugdíj szintjén plusz havi 8000 forinttal nő az ellátás összege.

A visszamenőleges hatályú nyugdíjkiegészítést novemberben egyszerre kapják meg az érintettek. Az átlagos nyugdíj esetén a kiegészítés 11 havi összege több mint 88 ezer forintot is jelenthet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyugdíj

nyugdíj ellátás