Közel 300 millió forintos beruházás: nem is gondolnád mi épült Jászfényszarun

MTI   
  Megosztom
Közel 300 millió forintos beruházás: nem is gondolnád mi épült Jászfényszarun

Jászfényszarun üzleti inkubátorház létesült kezdő vállalkozásoknak az ipari parkban - közölte a Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. közleményben.

A beruházás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (Top) csaknem 300 millió forintos európai uniós támogatásával valósult meg. A fejlesztésnek köszönhetően korszerű infrastrukturális feltételeket és növekedést támogató üzleti környezetet biztosítanak kezdő vállalkozások számára

- írták.

A projekt során 887 négyzetméteres inkubátorház épült, amely a vállalkozások műhelyének és irodájának biztosít helyet. Emellett kialakítottak két 200 négyzetméteres, két 80 négyzetméteres és egy közös használatú 100 négyzetméteres műhelyt. Az emeleten négy iroda kapott helyet, amelyből egy iroda közös irodaként funkcionál

- közölték.

A cégek kedvezményesen bérelhetik a helyiségeket illetve vehetnek igénybe működésüket segítő szolgáltatásokat, példaként írták a targoncabérletet és a 3D nyomtató használatát. A Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. tájékoztatása szerint az inkubátorházat jelenleg egy lézervágással, fémmegmunkálással foglalkozó, illetve egy szolgáltató cég bérli.

A Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. honlapján levő információk szerint a Jászfényszaru város tulajdonában lévő kft. 1998-ban alakult. Az ipari park Budapesttől 60 kilométerre, az M3-as autópályától 12 kilométerre, a Ferihegyi repülőtértől 52 kilométerre fekszik. A Hatvan-Szolnok vasútvonal érinti a települést, a vasútállomás mintegy 1,5 kilométerre van az ipari parktól. Az ipari parkba több mint ötven cég települt, köztük a Samsung Electronics Magyar Zrt. vagy a Thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

beruházás

jászfényszaru

inkubátorház

gazdaság

üzleti inkubátorház

ipari park