Gigaberuházás Jánosházán: erről minden szülőnek érdemes tudni

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Jánosházán: erről minden szülőnek érdemes tudni

Huszonnégy férőhelyes bölcsőde épült több mint 235 millió forintos uniós támogatásból a Vas vármegyei Jánosházán - közölte a vasi kisváros önkormányzat.

A Napraforgó bölcsőde Jánosházán kívül Duka, Karakó, Keléd, Kemenespálfa, Kissomlyó és Nemeskeresztúr községből is fogadja a legkisebbeket, az új intézményben hat új munkahelyet is teremtettek.

Balás Ende jegyző a közleményben azt írta: az új bölcsődei épület akadálymentes és a legkorszerűbb energiahatékonysági szempontok figyelembevételével készült el. Hozzátette: a projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vas megye

jánosháza

bőlcsőde

fejlesztés

beruházás