Gigaberuházás Jánosházán: erről minden szülőnek érdemes tudni

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Jánosházán: erről minden szülőnek érdemes tudni

Huszonnégy férőhelyes bölcsőde épült több mint 235 millió forintos uniós támogatásból a Vas vármegyei Jánosházán - közölte a vasi kisváros önkormányzat.

A Napraforgó bölcsőde Jánosházán kívül Duka, Karakó, Keléd, Kemenespálfa, Kissomlyó és Nemeskeresztúr községből is fogadja a legkisebbeket, az új intézményben hat új munkahelyet is teremtettek.

Balás Ende jegyző a közleményben azt írta: az új bölcsődei épület akadálymentes és a legkorszerűbb energiahatékonysági szempontok figyelembevételével készült el. Hozzátette: a projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vas megye

jánosháza

bőlcsőde

fejlesztés

beruházás