Ennek már sosem lesz vége? Kijött az új rendelet: novemberig "veszélyben" vagyunk

HelloVidék   
  Megosztom
Ennek már sosem lesz vége? Kijött az új rendelet: novemberig veszélyben vagyunk

Marad még fél évig a rendeleti kormányzás, mert a háború még nem ért véget a szomszédban. November 25-ig különleges helyzet lesz az országban a Magyar Közlönyben megjelentetett kormányrendelet értelmében.

Jelen állás szerint tehát legalább növember végig rendeleti kormányzás van érvényben Magyarországon, a Közlönyben a rendelet szövegét Novák Katalin köztársasági elnök és Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke szignózták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar közlöny

rendelet

veszélyhelyzet

kormány

háború