Hihetetlen árzuhanás jön: ezt lépi meg az egyik vidéki szolgáltató

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen árzuhanás jön: ezt lépi meg az egyik vidéki szolgáltató

Egyedülálló árcsökkenési kampányt indít Miskolcon a BOLT. Az utasok az év végéig mindössze 290 Ft/km díjon utazhatnak a városban, BOLT taxival.


 

Vannak olyan helyzetek, amikor arra van szükség, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságban érjünk el A pontból B pontba. A BOLT ehhez szeretne hozzájárulni Miskolc területén, hogy a taxizás ne kiváltság vagy luxus legyen, hanem segítség, így árcsökkenési kampányba kezdett: év végéig kilométerenként a legalacsonyabb tarifán, mindössze 290 Ft-os díjjal utazhatnak a helyi lakosok.

A szolgáltató kiemelt célja, hogy hatékony, minőségi és megfizethető szolgáltatást nyújtson a fővárosban és a vidéki régiókban egyaránt.

A Budapesten piacvezető és vidéken is folyamatosan terjeszkedő vállalat már jól ismert, és számos előnyt kínál. Az applikáción keresztül az felhasználok egyszerűen, néhány kattintással és gyorsan rendelhetnek taxit. A sofőrök megbízhatók, barátságos hozzáállásukról ismertek, akik figyelembe veszik utasuk igényeit, így akár kedvenc útvonalaikat is.

A csökkentett ár 2023 év végéig érvényes a miskolci régióban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

árcsökkentés

kapmány

miskolc