Hihetetlen árzuhanás jön: ezt lépi meg az egyik vidéki szolgáltató

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen árzuhanás jön: ezt lépi meg az egyik vidéki szolgáltató

Egyedülálló árcsökkenési kampányt indít Miskolcon a BOLT. Az utasok az év végéig mindössze 290 Ft/km díjon utazhatnak a városban, BOLT taxival.


 

Vannak olyan helyzetek, amikor arra van szükség, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságban érjünk el A pontból B pontba. A BOLT ehhez szeretne hozzájárulni Miskolc területén, hogy a taxizás ne kiváltság vagy luxus legyen, hanem segítség, így árcsökkenési kampányba kezdett: év végéig kilométerenként a legalacsonyabb tarifán, mindössze 290 Ft-os díjjal utazhatnak a helyi lakosok.

A szolgáltató kiemelt célja, hogy hatékony, minőségi és megfizethető szolgáltatást nyújtson a fővárosban és a vidéki régiókban egyaránt.

A Budapesten piacvezető és vidéken is folyamatosan terjeszkedő vállalat már jól ismert, és számos előnyt kínál. Az applikáción keresztül az felhasználok egyszerűen, néhány kattintással és gyorsan rendelhetnek taxit. A sofőrök megbízhatók, barátságos hozzáállásukról ismertek, akik figyelembe veszik utasuk igényeit, így akár kedvenc útvonalaikat is.

A csökkentett ár 2023 év végéig érvényes a miskolci régióban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

árcsökkentés

kapmány

miskolc