Hatalmas lángokkal ég a ceglédi hulladéklerakó: több mint tíz település tűzoltói végzik az oltást

MTI   
  Megosztom
Hatalmas lángokkal ég a ceglédi hulladéklerakó: több mint tíz település tűzoltói végzik az oltást

Visszaszorították a tüzet a Cegléd külterületén lévő hulladéklerakóban, de az még mindig hatalmas lángokkal ég - közölte a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Darázs Ágnes elmondta, hogy a korábbi kétezer négyzetméterről ezer négyzetméterre szorították vissza a tüzet, a lángok továbbra is nagyon mélyről törnek fel a szeméttelepen. Két munkagéppel 22 tűzoltóegység próbálja megfékezni a lángokat. A Pest vármegyei katasztrófavédelmi szolgálat irányítása mellett az oltásban részt vesznek többek között

A tüzet mostanra négy vízsugárral és két vízágyúval körülhatárolták, az már nem tud továbbterjedni. A helyettes szóvivő ugyanakkor jelezte, hogy a tűz oltása várhatóan egész nap tart majd.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cegléd

hulladéklerakó

tűz

katasztrofavédelem

tűzoltók