Keményen beszállt az árversenybe a SPAR: itt az akciós termékek teljes listája

HelloVidék   
  Megosztom
Keményen beszállt az árversenybe a SPAR: itt az akciós termékek teljes listája

Kormányrendelet kötelezi a 2021-ben egymilliárd forintot meghaladó árbevételt elérő élelmiszer-kiskereskedelmi üzleteket arra, hogy 2023. június 1. és 2023. szeptember 30. között húsz termékcsoportban, heti szinten 10%-os engedményt nyújtó akciót vezessenek be. A SPAR Magyarország azonban komplex akciós stratégiájának keretein belül ennél többet kínál: számos árucikk esetében 10-40 százalékos árkedvezményt biztosít, a SPAR ÁRSTOP Extra Promóció keretein belül pedig 300 termék árát rögzíti 2023. május 31. és 2023. július 31. között. Az áruházlánc a SPAR szupermarketekben összességében több mint 700, az INTERSPAR hipermarketekben több mint 900 akciós ajánlattal várja vásárlóit mától.

A rendelet meghatározza az akcióköteles termékkategóriákat, amelyek a következők: baromfihús; sertés-, marhahús, egyéb húsféleségek; hal, halkonzerv; húskészítmények; tej, tejföl és helyettesítői; joghurt és egyéb savanyított készítmények; egyéb tejtermék; sajt; vaj, margarin és készítményei; egyéb zsiradékok (növényi és állati); kenyér; péksütemények; száraztészta, rizs, egyéb cereáliák; liszt, cukor, tartósított lisztesáru; friss zöldség; friss gyümölcs; gyümölcs-, zöldséglé; készételek, fűszerek, ételízesítők; kávé, tea; ásványvizek és üdítőitalok.

A 2023. június 1-jével induló első akciós héten a cég 10 és 40 százalék közötti árcsökkentést biztosít az érintett termékek esetében. A jogszabályban előírt kötelező akcióiban a SPAR-nál például az alábbi termékek is részt vesznek, a mellettük szereplő kedvezményszinttel.

  • 1 literes Riska UHT tej (1,5%): 40% kedvezmény
  • S-Budget piros alma (2 kg): 30% kedvezmény
  • Pur pur zsemle (frissen sütött): 28% kedvezmény
  • Mizse ásványvizek (1,5 l): 28% kedvezmény
  • Házi sült sertészsír (450 g): 25% kedvezmény
  • Univer mustár (440 g): 24% kedvezmény

A teljes akcióköteles terméklista megtalálható a https://www.spar.hu/akcioselelmiszerkosar weboldalon. Ha pedig ez még nem lenne elég, a SPAR 2023. május 31-én ismét elindítja a SPAR ÁRSTOP Extra Promóciót, melynek keretein belül 2023. július 31-ig 300 termék árát rögzíti a 2023. május 31-én érvényes árszinten.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

spar

árak

akciók

árverseny

árstop

kötelező akciók

boltlánc