Titokban ment a mutyi Hevesben: elképesztő termelés folyt az illegális cigigyárban

MTI   
  Megosztom
Titokban ment a mutyi Hevesben: elképesztő termelés folyt az illegális cigigyárban

Több millió szál cigaretta előállítására alkalmas, nagy teljesítményű illegális gyárat lepleztek le közvetlenül a termelés megindítása előtt a pénzügyőrök Heves vármegye egyik községében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

A közlemény szerint július 13-án ütöttek rajta a cigarettagyáron, ahol olyan alapanyagokat találtak, amelyekből 11 millió szál hamis márkajelzésű cigarettát tudtak volna gyártani.

Az illegális cigaretta előállítására kialakított nagyméretű helyiséget a létrehozói belső hangszigeteléssel látták el és külön épületekben tervezték elszállásolni a munkásokat. A 10 hektáros területet kutyákkal és több kamerával védték

- tették hozzá.

A pénzügyőrök az akció során számszeríjat és átalakított lőfegyvert is találtak a helyszínen. A nyomozók egy embert gyanúsítottként hallgattak ki jövedékkel visszaélés elősegítése bűncselekmény miatt.

Az ügy kapcsán jövedéki eljárást folytatnak le a tulajdonosi jogokat gyakorló gazdasági társasággal szemben

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cigarettagyár

illegális cigarettagyár

heves megye

nemzeti adó- és vámhivatal