150 millió forintot ért a hamis áru: Gyulánál kapcsolták le a csempészeket

MTI   
  Megosztom
150 millió forintot ért a hamis áru: Gyulánál kapcsolták le a csempészeket

Ötezer hamis luxusparfümöt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár autó ellenőrzésénél Gyulánál.

A vámhivatal közleményében azt írta, a bolgár jármű a kísérő okmányok alapján postai csomagokat vitt Ausztriába. Dobozokban 5 203, luxusmárkájú parfümöt szállítottak. A járőrök előzetes szakértői véleményt kértek a gyanúsnak ítélt termékekre, és mint kiderült, azok hamisítványok, és a védjegytulajdonosok engedélye nélkül hozták volna forgalomba őket.

A NAV munkatársai a mintegy 150 millió forint értékű hamis parfümöt lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyula

csempészek

csempészáru

nemzeti adó- és vámhivatal