Újabb 18 Penny üzletben menthetünk ételt a Munch segítségével (x)

PR   
  Megosztom
Újabb 18 Penny üzletben menthetünk ételt a Munch segítségével (x)


Szeptember 11-től immáron a dél-alföldi országrészben, Békés és Csongrád-Csanád vármegyében található PENNY-üzletekben is elérhető a Munch egyre népszerűbb élelmiszermentő szolgáltatása. A 18 újonnan csatlakozó egységgel a kiskereskedelmi üzletlánc összesen már 32 boltjában kaphatók kedvezményes ételcsomagok.

Az üzletlánc és az online platform partnerségének célja, hogy közösen tegyenek az élelmiszer-pazarlás ellen. Az együttműködés 2023 tavaszán, egy három hónapos tesztidőszakkal indult el 2 budapesti PENNY üzletben, amit júniusban további 11 fővárosi és egy gyáli egység csatlakozása követett. A tesztidőszak alatt a PENNY üzletekben elérhető ételmentő csomagok nagy népszerűségre tettek szert: bő négy hónap alatt a muncholók több mint 10 000 csomagot mentettek, amivel összesen több mint 15 000 000 forintot spóroltak meg! Az üzletekben kétféle csomagból választhatnak a vásárlók: zöldség-gyümölcs és vegyes meglepetés termékekből összeállított csomagokhoz juthatnak hozzá minimum 50 százalékos kedvezménnyel a vevők.

"Büszkék vagyunk rá, hogy még több üzletünkben menthetünk meg terméket a kidobástól. Már korábban elindítottuk a Girbe-gurba termékeink értékesítését, amelynek keretén belül a külsőre nem tökéletes, ám minőségre kiváló beltartalmú zöldségeket és gyümölcsöket kínálunk kedvezményes áron a vásárlóinknak. Ennek tökéletes kiegészítője a Munch nagyszerű kezdeményezése, amelyet immár Békés és Csongrád-Csanád vármegyékre is kiterjesztettünk, ezzel még jobb pénztárcabarát megoldásokat kínálhatunk" – nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

A Munch az élelmiszermentés egy játékos formáját kínálja. Az érdeklődők a Munch alkalmazáson vagy weboldalon keresztül meglepetéscsomagokat vásárolnak meg előre, amelyeket az előzetesen megadott idősávban az üzletben vehetnek át. Ezekbe a csomagokba rövid lejárati idővel rendelkező, vagy fogyasztásra még teljes mértékben alkalmas, de nem szabványos külalakú termékek kerülnek.

"A PENNY-vel való stratégiai partnerség nemcsak a Munch-nak jelent egy újabb szintet, hanem egy kiváló példa arra, hogy a kiskereskedelmi szektor hogyan járulhat hozzá egy fenntarthatóbb jövőt kínáló változáshoz. Külön örülünk, hogy a csatlakozott üzletek nagy része Budapesten kívül található, így a Munch országos partnerhálózatát tudjuk az együttműködéssel jelentősen erősíteni" – nyilatkozta Perepelica Kirill a Munch társalapítója.

(x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

penny market

élelmiszermentés