Orbán Viktor elszólta magát az ársapkáról: kiderült, év végéig mire számíthatunk

Pénzcentrum   
  Megosztom
Orbán Viktor elszólta magát az ársapkáról: kiderült, év végéig mire számíthatunk

Orbán Viktor továbbra is bízik abban, hogy az év végéig 10 százalék alá csökkenhet az infláció - nyilatkozta optimistán ma reggel szokásos interjújában a Kossuth Rádióban.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint figyelni kell, hogy mit csinál a világ, ugyanis más országokban újra az ársapkákhoz nyúlnak az infláció csökkentése érdekében. Ismét kifejtette reményét, hogy az év végéig 10 százalék alá csökkenthető az infláció - tudósított róla a Pénzcentrum.

Európa elsőszámú problémájaként a demográfiai problémát jelölte meg a miniszterelnök. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy az ukrajnai gabonát át kell engedni az EU területén, de el kell érni, hogy ne maradjon itt, az ugyanis lenyomja a termelői árakat.

Címlapkép: MTI

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pénzcentrum

orbán

orbán viktor

kossuth rádió