Több mint 200 millióból fejlesztenek ezen a településen: mutatjuk, mire költik a pénzt

MTI   
  Megosztom
Több mint 200 millióból fejlesztenek ezen a településen: mutatjuk, mire költik a pénzt

Több mint kétszázmillió forintos beruházással tizennégy férőhelyes bölcsőde épült a Baranya vármegyei Kétújfalun, a Szigetvártól délnyugatra fekvő, hétszáz lelkes településen.

Az önkormányzat közleményében azt írták,

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával megvalósult beruházás keretében a kisgyermekek képességeit fejlesztő eszközöket is beszereztek, továbbá három új munkahelyet létesítettek a településen - olvasható a kommünikében.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bölcsőde

terület- és településfejlesztési operatív program

kétújfalu

baranya megye

beruházás