Fontos változás az E.ON ügyfélszolgálatain: rengeteg áramos ügyfelet érint

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás az E.ON ügyfélszolgálatain: rengeteg áramos ügyfelet érint

2023. október 1-től az OPUS TITÁSZ Zrt. teljes működési területén átveszi az áramhálózati és műszaki ügyekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet az E.ON Ügyfélszolgálati Kft.-től.

Október elejétől az OPUS működési területén ellátott valamennyi áramfogyasztó csak a cég ügyfélszolgálatán keresztül intézheti az új és a már folyamatban lévő műszaki, hálózati ügyeket. Lakossági fogyasztók esetében a számlázással, fizetéssel, átírással, és szerződéskötéssel kapcsolatos ügyek intézésében továbbra is az E.ON ügyfélszolgálata az illetékes.

A társaság a Tiszántúlon, pontosabban Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye teljes területén, valamint Békés, Bács-Kiskun és Pest vármegye egyes területein végez áramhálózati elosztói engedélyezési tevékenységet. Az ügyfélszolgálati feladatkört mindeddig az E.ON Ügyfélszolgálati Kft. látta el ebben a régióban. Az ügyfelek október 1. után kizárólag az OPUS személyes ügyfélszolgálati irodáiban, telefonos ügyfélszolgálatán, valamint weboldalán intézhetik hálózati és műszaki ügyeiket.

A fenti változás nem érinti az egyetemes szolgáltatási körbe tartozó lakossági és nem lakossági fogyasztók számlázással, számlareklamációval, ügyfélcserével, szerződéskötéssel kapcsolatos ügyeinek intézését, azokat az ügyfelek továbbra is az E.ON ügyfélszolgálati csatornáin intézhetik. A változás nem érinti az E.ON dunántúli, valamit fővárosi és Pest vármegyei ügyfeleit sem.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

áramszolgáltatás

ügyfélszolgálat

eon

változtatás

hellovidek