Fontos változás az E.ON ügyfélszolgálatain: rengeteg áramos ügyfelet érint

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás az E.ON ügyfélszolgálatain: rengeteg áramos ügyfelet érint

2023. október 1-től az OPUS TITÁSZ Zrt. teljes működési területén átveszi az áramhálózati és műszaki ügyekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet az E.ON Ügyfélszolgálati Kft.-től.

Október elejétől az OPUS működési területén ellátott valamennyi áramfogyasztó csak a cég ügyfélszolgálatán keresztül intézheti az új és a már folyamatban lévő műszaki, hálózati ügyeket. Lakossági fogyasztók esetében a számlázással, fizetéssel, átírással, és szerződéskötéssel kapcsolatos ügyek intézésében továbbra is az E.ON ügyfélszolgálata az illetékes.

A társaság a Tiszántúlon, pontosabban Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye teljes területén, valamint Békés, Bács-Kiskun és Pest vármegye egyes területein végez áramhálózati elosztói engedélyezési tevékenységet. Az ügyfélszolgálati feladatkört mindeddig az E.ON Ügyfélszolgálati Kft. látta el ebben a régióban. Az ügyfelek október 1. után kizárólag az OPUS személyes ügyfélszolgálati irodáiban, telefonos ügyfélszolgálatán, valamint weboldalán intézhetik hálózati és műszaki ügyeiket.

A fenti változás nem érinti az egyetemes szolgáltatási körbe tartozó lakossági és nem lakossági fogyasztók számlázással, számlareklamációval, ügyfélcserével, szerződéskötéssel kapcsolatos ügyeinek intézését, azokat az ügyfelek továbbra is az E.ON ügyfélszolgálati csatornáin intézhetik. A változás nem érinti az E.ON dunántúli, valamit fővárosi és Pest vármegyei ügyfeleit sem.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

áramszolgáltatás

ügyfélszolgálat

eon

változtatás

hellovidek