Ez a boltlánc nyerte idén a versenyt itthon: itt vannak a meglepő részletek

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a boltlánc nyerte idén a versenyt itthon: itt vannak a meglepő részletek

Idén ismét a Lidl Magyarország érdemelte ki a StarStore – Év Kereskedője versenyen Az Év Kiskereskedője 2023 címet, mindemellett két másik kategóriában is győzedelmeskedett, és így az est abszolút győztese lett. A boltok megmérettetésében a vállalat budaörsi áruháza kapta Az Év Diszkont Üzlete 2023 címet, míg a kereskedelmi láncok kategóriájában a Lidl lett Az Év Diszkont Üzletlánca 2023.

A Trade Magazin idén a kereskedelmi láncok esetében 16, az értékesítési pontok körében pedig 17 kategóriában hirdette meg a StarStore – Év Kereskedője 2023 versenyét, melyen a szakmai zsűri a boltokat a pályázat egyedisége, az esztétikum és a hangulat, a siker és a hatékonyság, továbbá az átláthatóság és a praktikum szempontjai szerint értékelte, míg a kereskedelmi láncokat többek között a piaci eredmények és sikerek, valamint a fejlesztési célok alapján rangsorolta.

A díjátadóra a Business Days konferencia gálaestjén ünnepélyes keretek között került sor szeptember 28-án. A Lidl Magyarország a zsűri döntésének értelmében az est abszolút győztese volt, hiszen három díjat is elnyert.

Óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy idén ismét három kategóriában bizonyultunk a legjobbnak a StarStore versenyen. Ez azt is mutatja, hogy a szakmai bizottság és a vásárlók egyaránt nagyra értékelik a Lidl Magyarország azon törekvéseit, hogy vásárlóink minden igényét kiszolgálhassuk, legyen szó széles, minőségi termékkínálatról vagy a vásárlói élmény megteremtéséről. Köszönjük munkatársainknak, hogy mindennapi munkájuk során mindent megtesznek a közös sikerekért, és külön köszönjük vásárlóink lojalitását

- emelte ki Tőzsér Judit a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az eredményhirdetés legjobban várt kategóriája Az Év Kiskereskedője 2023 cím volt, melyet a Lidl vehetett át. A piacvezető vállalat pályázati anyaga működésének minden területét rendkívül komplexen bemutatta, így többek között eddig elért eredményeit és jövőbeli céljait; széles, minőségi termékkínálatát; a hazai beszállítókat támogató programját; munkáltatói és fenntarthatósági törekvéseit.

A Lidl vehette át Az Év Diszkont Üzletlánca 2023 címet, a budaörsi áruháza pedig „Magyarország legnagyobb eladóterű Lidl üzlete” című pályázatával Az Év Diszkont Üzlete 2023 elismerést nyerte el. A több mint 1700 m2-es Lidl áruház már több mint 4 éve biztosítja a vállalat kiemelkedően friss és minőségi termékeit a környék lakóinak, a megnövelt eladótérnek köszönhetően kényelmes, tágas folyosókkal. 2022-ben az üzlet átlagosan havonta közel 80 ezer vásárlót szolgált ki és közel 18 ezren állították be a Lidl Plus alkalmazásban kedvenc boltjuknak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lidl

év kereskedője

év diszkont üzletlánca

boltlánc

üzletlánc