Hihetetlen, mi árasztotta el a közösségi médiát: ilyen cukiságot ma még tuti nem láttál

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen, mi árasztotta el a közösségi médiát: ilyen cukiságot ma még tuti nem láttál

A közösségi médiában is erősít az UBM Csoport. A mezőgazdaságot, azon belül is az állattenyésztést szeretné közelebb hozni az UBM a Facebookon májusban indult ún. boci-sorozatával. A vállalatcsoport egyik kollégája a takarmányt vásároló partnereik telepeire látogat és ott készít az állatokról (pl. bocikról, barikról és csibékről) kedves, életszerű fotókat. 

A vállalat a fenti, könnyedebb témával is szélesíti az agrár-befektetések iránt érdeklődők körét, üzleti kommunikációjába beépíti az agrár-érdekességeket is azok számára, akik esetleg eddig nem gondolkodtak a mezőgazdaságban mint befektetési lehetőségben.

Címlapkép: UBM Csoport

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

közösségi média

állattenyésztés

ubm

boci-sorozat