Hihetetlen, mi árasztotta el a közösségi médiát: ilyen cukiságot ma még tuti nem láttál

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen, mi árasztotta el a közösségi médiát: ilyen cukiságot ma még tuti nem láttál

A közösségi médiában is erősít az UBM Csoport. A mezőgazdaságot, azon belül is az állattenyésztést szeretné közelebb hozni az UBM a Facebookon májusban indult ún. boci-sorozatával. A vállalatcsoport egyik kollégája a takarmányt vásároló partnereik telepeire látogat és ott készít az állatokról (pl. bocikról, barikról és csibékről) kedves, életszerű fotókat. 

A vállalat a fenti, könnyedebb témával is szélesíti az agrár-befektetések iránt érdeklődők körét, üzleti kommunikációjába beépíti az agrár-érdekességeket is azok számára, akik esetleg eddig nem gondolkodtak a mezőgazdaságban mint befektetési lehetőségben.

Címlapkép: UBM Csoport

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

közösségi média

állattenyésztés

ubm

boci-sorozat