Több száz milliós támogatás ment a nógrádi településnek: de mire ment az ingyenpénz?

MTI   
  Megosztom
Több száz milliós támogatás ment a nógrádi településnek: de mire ment az ingyenpénz?

Több mint háromszázmillió forint uniós támogatásból energetikai korszerűsítést végzett Diósjenő önkormányzata a polgármesteri hivatal, a tulajdonában lévő iskola, valamint az orvosi rendelő és kiállítótér épületén.

A Nógrád vármegyei település helyhatósága azt közölte: a Terület- és Településfejlesztés Operatív Programban (TOP) elnyert forrásból hőszigetelési munkálatokat végeztek el az épületeken, nyílászárókat cseréltek, valamint korszerűsítették a fűtési rendszereket.

A polgármesteri hivatalban a kazánt korszerű kondenzációs gázkazánra cserélték. Az orvosi rendelő és kiállítótér épületének fűtési rendszerét elektromos fűtőpanelekkel korszerűsítették, a hőtechnikai fejlesztések mellett itt az áramfogyasztás ellátására alkalmas napelemes rendszert építettek ki és napkollektort telepítettek. Utóbbi beruházás során megvalósult az épület akadálymentesítése is. A közlemény szerint az energetikai korszerűsítésnek köszönhetően az épületek szén-dioxid-kibocsátása és a fenntartási költségek jelentősen csökkentek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

diósjenő

nógrád megye

önkormányzat

polgármesteri hivatal

iskola

orvosi rendelő