Két fontos kategóriában is tartósan csökkentette az árakat a Lidl

HelloVidék   
  Megosztom
Két fontos kategóriában is tartósan csökkentette az árakat a Lidl

Két termékkategóriában is jelentős árcsökkentést hajtott végre a Lidl: az áruházlánc tájékoztatása szerint a pékáruknál és a baromfihúsnál is hosszú távon maradnak a kedvezményes árak.

A Lidl egész éves árcsökkentési programjának újabb lépéseként több tucat pékáru árát csökkentette, miközben a magyar friss baromfihúsok nagy részének ára is tartósan csökkent. Az árcsökkentési program keretében összesen már több, mint 600 termék ára lett kedvezőbb január óta.

Az áruházlánc a HelloVidéket arról tájékoztatta, hogy a kormányzati törekvésekkel összhangban folyamatosan az élelmiszer-infláció letörésén dolgozik. Ezek közül az egyik legjelentősebb az év eleje óta tartó árcsökkentési programja, melynek keretében már több száz termék árát mérsékelte. Az árcsökkentett termékek között alapvető élelmiszerek és számos, a vásárlók körében közkedvelt, keresett árucikk is megtalálható. A vállalat a kedvezőbb beszerzési lehetőségekből fakadó árelőnyét most is továbbadja vásárlói felé.

Alapélelmiszerek ára csökken

Az áruházlánc tartósan csökkentette a magyar friss baromfihúsok nagy részének árát, ami egyes termékek estében akár a 10 százalékot is felülmúlhatja. Így olyan húsokért kell kevesebbet fizetni, mint a pulykamell, a pulykacombfilé, a pulykaszárny, a pulykanyak, a pulykazúza, a pulykamáj, a pulyka darálthús, a csirkemáj, a csirkenyak, a csirkezúza, a csirke levescsomag, a csirke alsó- és felsőcomb, a csirkecombfilé, a kacsacomb és a kacsamellfilé, de a GMO-mentes baromfitermékek is olcsóbbak lesznek.

30 magyar baromfitermék fogyasztói árát csökkentettük tartósan, amelyek a magyar konyha egyik alapját jelentik, és szinte minden vásárló kosarába bekerülnek

– mondta Tőzsér Judit vállalati kommunikációs vezető.

Az áruházlánc széles pékáru-kínálattal rendelkezik, melyek közül több tucat az eddigieknél is kedvezőbb árat kapott.

Tőzsér Judit elmondta, hogy az aktuális pékáru kínálat negyedét érinti a legújabb intézkedés. Több pékáruhoz akár 15 százalékkal olcsóbban is hozzá lehet jutni: a mérsékelt árú termékek között megtalálható a valódi kovásszal készülő nosztalgia vekni, burgonyás rozsos és tökmagos kenyér is, csak úgy, mint a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő túrós táska és a vajas fonott kalács. A speciális étrendet követők is megtalálhatják számukra a legmegfelelőbbet, többek között a szénhidrátcsökkentett vekni és a szénhidrátcsökkentett baguett is olcsóbb lesz.

Megtudtuk azt is, hogy a hétről-hétre megújuló akcióin felül az áruházlánc további kedvezményeket is biztosít vásárlói számára. A „Többet adunk” akciók keretében a kötelezően előírt 15% helyett 20-50%-os kedvezménnyel vásárolhatók termékek. A diszkontlánc digitális hűségprogramjának felhasználói hetente további 10-12 kedvezményre jogosító kuponnal és egyéb kedvezményekkel csökkenthetik bevásárlásaikat. Emlékeztetnek arra is, hogy a Lidlnél volt a legolcsóbb az Árfigyelő kosara októberben átlagosan, a termékek egységára alapján.*

*Az Árfigyelő napi kosarának kialakítása során a GVH Árfigyelőjében (arfigyelo.gvh.hu) megjelenített 62 termékkategóriából minden olyat figyelembe vettünk, amely aznap valamennyi kötelezett- üzletláncnál elérhető volt. Az adott kategóriában az egyes üzletláncok által feltöltött termékek közül a legkedvezőbb, országosan mindenki számára elérhető (azaz nem csak törzsvásárlói kártyával érvényesíthető kedvezményes árú) termékek egységárait októberben naponta üzletlánconként összesítettük, és az így kapott napi kosárértékek október havi átlaga nálunk volt a legalacsonyabb. Az átlagszámítás során a munkaszüneti- illetve a technikai hibával érintett napok nem kerültek figyelembevételre, és a számítás során kizárólag a termékek egységárait vettük alapul, a termékek kiszerelésétől függetlenül.

Címlapkép: Lidl


Támogatott tartalom

A cikk megjelenését a Lidl támogatta

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

lidl

árcsökkentés

vásárlás

diszkont