Döntött a Penny: ekkor zárja be hazai üzleteit a cég

HelloVidék   
  Megosztom
Döntött a Penny: ekkor zárja be hazai üzleteit a cég

A két karácsonyi munkaszüneti nap mellett idén december 24-én is zárva tart a PENNY 230 magyarországi üzlete. Az ezt megelőző napokban hosszabb nyitvatartással igyekszik megkönnyíteni vásárlói számára a készülődést az üzletlánc. A PENNY történetében nem ez az első alkalom, hogy december 24-én nem nyit ki. Legutóbb 2016-ban döntött úgy, hogy a vasárnapi napra eső szentestén is zárva tartja boltjait - írják közleményükben.

A PENNY vezetése a munkavállalói és a vásárlói érdekeit megvizsgálva, továbbá a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) megkeresésére is reagálva döntött úgy, december 24. és 26. között valamennyi üzletét egységesen zárva tartja. Az üzletlánc ezzel párhuzamosan december 22-én és 23-án meghosszabbított nyitvatartással várják a vásárlóközönséget.

A magyar hagyományok szerint a család december 24-én, azaz Szentestén gyűlik össze. Idén a PENNY döntésnek köszönhetően valamennyi munkatársunknak ismét lehetősége nyílik ezen a napon már a készülődés időszakát is a szeretteivel tölteni. Természetesen a döntés meghozatala során a vásárlóink érdekeit is szem előtt tartottuk, így számukra hosszabb nyitvatartási időt biztosítunk az ünnepet megelőző napokban

– mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

A PENNY emellett felhívja vásárlói figyelmét a gondos tervezésre: a tartós élelmiszereket érdemes akár hetekkel az ünnep előtt is beszerezni. Azoknak pedig, akik az utolsó pillanatra kénytelenek hagyni a beszerzést, szintén jó hírrel szolgál az üzletlánc: a háromnapos ünnepi időszak előtt, december 22-én és 23-án este 22 óráig várják a vásárlóközönséget valamennyi üzletükben, december 27-től pedig már a szokásos üzemidőben tartanak nyitva.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

penny

zárva tartás

szenteste

boltbezárások

ünnepi nyitvatartás

hellovidek