Turisztikai központtá vállhat a Komárom-Esztergom vármegyei község: itt vannak a részletek

MTI   
  Megosztom
Turisztikai központtá vállhat a Komárom-Esztergom vármegyei község: itt vannak a részletek

Keltike Ház néven ökoturisztikai központot hoztak létre önkormányzati beruházásban Várgesztesen. A ház a hétfőket leszámítva az év minden napján elérhető lesz a vendégek számára.


 

A település polgármestere, Rising Károlyné elmondta, a csaknem 150 millió forint uniós támogatás segítségével kialakított létesítmény a természetkedvelők, túrázók és az erdővel összefüggő ismeretekre vágyók számára ad információkat a Vértesről, annak természeti adottságairól.

A község központjában fekvő, két részből álló házban kiállító- és rendezvényteret, valamint családbarát pihenő- és kiszolgálóhelyiségeket hoztak létre.

A ház külső részén bakancsmosót, vízvételi lehetőséget, továbbá fedett pihenőhelyet alakított ki az önkormányzat. A Keltike Ház a hétfőket leszámítva az év minden napján elérhető a vendégek számára.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

ökoturisztikai központ

ház

fejlesztés