Még egy áruházlánc csatlakozott a karácsonyi boltzárhoz: 100 üzletet zárnak be

HelloVidék   
  Megosztom
Még egy áruházlánc csatlakozott a karácsonyi boltzárhoz: 100 üzletet zárnak be

December 24-én és 31-én is zárva tart a DIEGO teljes magyarországi bolthálózata – erről határoztak az üzleteket üzemeltető franchise partnerek azt elősegítendő, hogy a munkavállalók és a családi vállalkozások tagjai egyaránt a szeretteik körében tölthessék az ünnepeket.

Nem csupán szenteste napján, hanem december 31-én is zárva tartanak a teljes mértékben hazai tulajdonú, nemzetközi franchise kereskedelmi hálózatot működtető DIEGO magyarországi boltjai. A nyitvatartás átalakítása az év végi ünnepekre már a korábbi években is felmerült, erről azonban eddig egyedileg határozott a DIEGO 100 magyarországi üzletét működtető közel 80 magyar családi vállalkozás.

Közösen és egyhangúlag döntöttük el, hogy 24-én és 31-én egyaránt pihenőt adunk a bolti dolgozóknak, akik mögött nagyon nehéz és kemény év áll

– fogalmazott Varga Balázs, a DIEGO ügyvezető igazgatója. Így az alkalmazottak és az üzemeltető franchise partnerek egyaránt a hozzájuk legközelebb állókkal készülhetnek az év talán legfontosabb családi ünnepére.

Az ügyvezető igazgató szerint a döntés tökéletesen beleillik a hazai lakberendezési szektor meghatározó szereplőjének üzleti megközelítésébe. A DIEGO ugyanis– az eredményes működési modell és a stabil ellátói háttér mellett – a családközpontú gondolkodásra is hangsúlyt fektet franchise partnerei felkészítése során.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

boltzár

karácsony

gazdaság

ünnepek

vásárlás

lakberendezés