Most akár te is megveheted a szabadbattyányi Wünscher-kúriát: itt vannak a részletek

HelloVidék   
  Megosztom
Most akár te is megveheted a szabadbattyányi Wünscher-kúriát: itt vannak a részletek

Nem tudjuk, hogy még mindig vagy újra, de már tavaly nyáron is szerepelt az ingatlanpiaci találatok között - szúrta ki a feol.hu. Mint írják, a gyönyörű kúria tágas tereivel és a kertkapcsolatos télikerttel, a múltat idéző hangulatával igazán megragadó. Ráadásul tavaly óta az ára is kedvezőbb lett.

Mint a portál írja, a 90 %-ban felújított ingatlan egy kb. 1,5 ha-os körbekerített, ős fás parkban található. A birtok teljes területe ~5 ha. Az épület 1920-ban épült, alapterülete 400 nm, melyhez kapcsolódik a télikert hatalmas üvegajtajain keresztül megközelíthető kb. 400 nm-es terasz.

A lakóházban 6 szoba, könyvtár, konyha, tágas és világos nappali, étkezővel és kertkapcsolatos télikerttel, 3 fürdőszoba, konyha, több gardrób került kialakításra. A tetőtérben további helyiségek kiépítésére van lehetőség.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

wünscher-kúria

eladó kúria

eladó ingatlan