Továbbra sem alszanak jól a gödiek: kiderült, nem áll le a teljes Samsung gyár éjszakára

HelloVidék   
  Megosztom
Továbbra sem alszanak jól a gödiek: kiderült, nem áll le a teljes Samsung gyár éjszakára

A Göd-ÉRT városvédő egyesület állítja, nem függesztették fel a gödi Samsung-gyár éjszakai működését - hangzott el az RTL Híradóban. Szerintük a kormányhivatal korlátozása csak az egyik régi kazánházat és a hűtőtornyot érinti. Azt mondják ezzel a szerintük elviselhetetlen dübörgés éjszaka továbbra is hallható.

Éjszaka is működni fog a gyár, ahogy működött tegnap éjjel is

– mondta Bodnár Zsuzsa, az egyesület alelnöke az RTL Híradónak, így sokan továbbra sem tudnak aludni éjszakánként Gödön.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

göd

samsung

samsung gyár

felfüggesztés

működés