Most jött: felcsaptak a lángok a Mol százhalombattai finomítójánál

HelloVidék   
  Megosztom
Most jött: felcsaptak a lángok a Mol százhalombattai finomítójánál

Hatalmas füst száll fel a Mol Százhalombattán lévő Dunai Finomítójából. A káresemény az üzem területén történt, a tűzoltók már kint vannak a helyszínen, az elhárítás pedig folyamatban van.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a káresemény az üzem területén történt, annak elhárítása a Mol irányításával történik, abban részt vesznek az érdi tűzoltók, illetve a létesítményi tűzoltók - írja a 24.hu.

További információt az olajtársaság fog adni – közölték. A Youtube videómegosztóra feltett felvételeken az látszik, hogy komoly tűz van a telepen:

Egy kamion tartályának lefejtése során konténerek gyulladtak ki eddig ismeretlen okból a Dunai Finomító területén, a Mol egyik leányvállalatának székhelyén

– közölte a lap érdeklődésére a Mol.

Hozzátették: A FER létesítményi tűzoltóság az érdi tűzoltóság szakemberivel közösen eloltotta a tüzet.

Egy könnyebb személyi sérülés történt. Az eset nincs hatással a finomító normál üzemmenetére és termelési kapacitására, a kivizsgálás elindult


– tájékoztatott a Mol.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdagság

tűz

mol

százhalombatta