170 millió forintos fejlesztés Miskolcon: mi történik ebben a városban?

MTI   
  Megosztom
170 millió forintos fejlesztés Miskolcon: mi történik ebben a városban?

Új szárnnyal bővül Miskolc diósgyőri városrészének önkormányzati bölcsődéje - közölte a borsod-abaúj-zempléni vármegyeszékhely polgármesteri hivatalának sajtóosztálya.

Az épületegyüttes jelenlegi hat szárnyából háromban gondoskodnak bölcsődésekről, a többiben tankonyha működik

- írták.

A 170 millió forintos fejlesztés révén két csoportszobával bővül az intézmény, így huszonnyolc gyermekkel többet fogadhatnak. A jelenlegi épület egyes helyiségei is megújulnak.

A projekt várhatóan szeptember végén zárul

- közölték.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

fejlesztés

bölcsőde

borsod-abaúj-zemplén megye