Felmondtak a veszprémi kórház takarítóinak: se bért, se végkielégítést nem kaptak

HelloVidék   
  Megosztom
Felmondtak a veszprémi kórház takarítóinak: se bért, se végkielégítést nem kaptak

Körülbelül 200 kórházi dolgozó nem kapott bért és végkielégítést, miután tavaly decemberben felmondtak nekik Veszprémben és Ajkán – állítják az RTL Híradójának az érintettek.

Ahogy a portál híradója közölte, tavaly december 15-én 110 takarítónak és körülbelül 30 karbantartónak mondtak fel a veszprémi kórházban. Egyikük a csatornának azt mondta, hogy a kórház betegségre hivatkozva késik a kifizetésekkel. A veszprémi kórház azt közölte, február 5-ig elutalják a pénzt. De nem ez az egyetlen kórház, ahol így jártak el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kórház

takarítók

felmondás

kirúgás