Betörés közben szunnyadt el a tolvaj: az ablakpárkányon hajtotta álomra a fejét

HelloVidék   
  Megosztom
Betörés közben szunnyadt el a tolvaj: az ablakpárkányon hajtotta álomra a fejét

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai ébresztették azt a betörőt, aki bűnös ténykedése közben az ablakpárkányon hajtotta álomra a fejét - írta meg a police.hu.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 2-án 20 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, miszerint egy Salgótarján-Zagyvapálfalva városrészben található lakóépület egyik földszinti ablakát egy férfi betörte, és azon keresztül mászik be a lakásba. A salgótarjáni rendőrök azonnal a megadott címre siettek, ahol azzal szembesültek, hogy a betörő még mindig az ablakpárkányon található félig bemászott pózban, és mélyen alszik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rablás

betörés

rendőrkapitányság

nógrád megye

salgótarján