Kapós lett a vidéki város: ilyen nevetségesen olcsón hirdetik már a lakásokat

HelloVidék   
  Megosztom
Kapós lett a vidéki város: ilyen nevetségesen olcsón hirdetik már a lakásokat


Kínaiul is hirdetnek már ingatlant Szegeden, egy 100 négyzetméteres, egyébként különösebb extrák nélküli ingatlant 2 millió forintos négyzetméteráron hirdetnek. 

Komoly aggodalommal töltötte el a szegedi Béketelepen élőket a BYD elektromos autógyár érkezése: leginkább amiatt aggódtak, hogy a még csak most kiépülő új lakópark, ahova főleg kisgyermekes családok költöztek hitelből épített ingatlanokba, teljesen elértéktelenedik. Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy ennek az ellenkezője zajlik, írja a Délmagyar.hu.

A megszokott, magyar nyelvű leírás mellett pedig már kínaiul is olvashatók a tavaly épült ház adatai., nem véletlenül, hiszen ez az árszabás magyar vevők számára valószínűleg nem lesz túl vonzó A Délmagyar.hu megkereste az ingatlan értékesítőjét, aki elárulta: a tulajdonos csak próbát szeretne tenni, hogy ennyi pénzért is elkelne-e a háza.

Jelenleg egyébként Szegeden az újépítésű ingatlanok négyzetméterára valamivel 1 millió forint felett van, vagyis dupla áron kínálnak az épülő gyár mellett házat. Szintén Béketelepen van egyébként négyzetméterár alapján számolt második legdrágább eladó otthon, az közel 1,7 millió forintos négyzetméterárhoz azonban ez esetben egy luxusingatlan tartozik medencével, hőszivattyúval. A 360 négyzetméteres villa 599 millió forintba kerül.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

ingatan

szeged

byd