A fővárost is megelőzték: ezekben a vidéki városokban kezdődik a biohulladék szelektív gyűjtése

HelloVidék   
  Megosztom
A fővárost is megelőzték: ezekben a vidéki városokban kezdődik a biohulladék szelektív gyűjtése

Szolnokon indult el Magyarországon elsőként a háztartási biohulladék szelektív gyűjtése, majd másodikként Székesfehérvár, most csütörtökön pedig Kaposvár lépett be a rendszerbe - írta meg a Telex.

Ahogy a portál írja, az idénre ígért 460 ezerből mintegy 60 ezer ember már megkapta a háztartási biokukáját, de a közeljövőben Miskolcon és Cegléden, márciusban pedig várhatóan Budapesten is elkezdhetik az érintett háztartások az élelmiszer-hulladék szelektív gyűjtését. A MOHU sajtóosztályától azt a közlést kapta a lap, hogy Miskolcon 20 ezer embert, Cegléden 11,7 ezer embert érint majd elsőként a rendszer.

Ide kattintva pedig megnézhetjük az összes települést, ahol már elérhető lesz a konyhai zöld- és élelmiszerhulladék gyűjtés. Ráadásul az érintett városok térképén utcaszintű bontásban is böngészhetünk.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

háztartási hulladék

háztartási biohulladék

székesfehérvár

kaposvár

miskolc

cegléd