Százmillió forintos fejlesztés kezdődött a vidéki nagyvárosban: de vajon mire költik a rengeteg pénzt?

MTI   
  Megosztom
Százmillió forintos fejlesztés kezdődött a vidéki nagyvárosban: de vajon mire költik a rengeteg pénzt?

Százmillió forint saját forrásból kezdte meg a sportinfrastruktúra fejlesztését a békéscsabai önkormányzat.


 

Az elmúlt harminc évben kevés beavatkozás történt, ezért a városi közgyűlés tavaly 100 millió forintot biztosított egy több helyszínt érintő létesítményfejlesztési programra, a sportbizottság pedig felosztotta a forrást.

Megújul öt műfüves futballpálya; az atlétikai klub Vandháti úti öltözőépületében festenek, nyílászárókat cserélnek, világítást korszerűsítenek, vizesblokkot újítanak fel. Hasonlóképp megújul a súlyemelők öltözőépülete.

A Jamina SE Bessenyei utcai sporttelepénél a parkolási és kerékpártárolási lehetőségek javulnak, míg a MÁV-sporttelep környezetében parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kerítést, cserélik a nézőtéri székeket.A fényesi szabadtéri kondiparknál nemcsak újakra cserélik az elhasználódott elemeket, de bővítést is terveznek.

Az Árpád fürdő esetében pedig az úszóknak és a vízilabdázóknak szereznek be eszközöket - közölte a városvezető. A békéscsabai egyesületekben több mint 5500-an sportolnak, az utánpótláskorúaktól a felnőttekig.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

békéscsaba

fejlesztés

beruházás