Itt a farsang, áll a bál: borsos bírságot fizethet, aki erre nem figyel

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a farsang, áll a bál: borsos bírságot fizethet, aki erre nem figyel

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága munkatársai február 15-étől a jelmezkölcsönzőket ellenőrzik - írta meg a szon.hu.

Ahogy a portál írja, a revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a szabályos foglalkoztatást és az online pénztárgépek használatát. Ezen felül továbbra is ellenőrzik a vendéglátóhelyeken a jövedéki szabályok betartását, a kezelőszemélyzet nélküli automaták üzemeltetését, valamint az építőipari vállalkozásoknál a szabályos foglalkoztatást.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

farsang

jelmezbolt

jelmezkölcsönző

jelmezkölcsönzés

nav

nemzeti adó- és vámhivatal