Brutális baleset: gyártószalag rántott be egy dolgozót egy zalaegerszegi üzemben

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális baleset: gyártószalag rántott be egy dolgozót egy zalaegerszegi üzemben

Gyártószalag rántott be egy dolgozót egy zalaegerszegi, Posta utcai üzemben szerdán délelőtt. Mire a város hivatásos tűzoltói a helyszínre értek, az ott dolgozók a szalagot áramtalanították, a beszorult személyt kiszabadították.

A zalaegerszegi tűzoltók aktívan közreműködtek az érintett újraélesztésében, amely sikerrel járt. A raj a sérültet mentőhelikopterbe segítette

– közölte a katasztrófavédelem.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zalaegerszeg

üzem

gyártósor

gyártószalag

baleset

munkahelyi baleset