Váratlan fordulatot vett a baleset: több zsák dohány került elő az egyik autóból

MTI   
  Megosztom
Váratlan fordulatot vett a baleset: több zsák dohány került elő az egyik autóból

Több zsák dohányt foglaltak le az Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Tolna vármegyei balesetben érintett autóban.

A vámhivatal péntek reggel közölte, hogy a rendőrség munkatársai február 16-án értesítették a pénzügyőröket arról, hogy egy sérült autó csomagtartójában mintegy harminc kilogramm fogyasztási dohányt találtak.

A pénzügyőrök az autót vezető férfi lakásán később több mint négymillió forint értékű magyar zárjegy nélküli cigarettát is lefoglaltak

- tették hozzá.

A közlemény szerint az egyenruhások a férfi Baranya vármegyei lakását is átvizsgálták, ahol a kandalló belsejében, az ágyneműtartóban és a szekrényekben is ukrán, szerb, török, makedón zárjegyes cigarettát találtak, továbbá 7 kilogramm ismeretlen eredetű fogyasztási dohány is előkerült.

Az egyenruhások a több mint 4,5 millió forint értékű dohányterméket lefoglalták. Jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt indítottak eljárást

- tudatta a vámhivatal.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

autóbaleset

tolna megye

dohány

nemzeti adó- és vámhivatal