Kerékbe tört projekt: eladó a balatoni bringások kultikus találkozóhelye, a Muci

HelloVidék   
  Megosztom
Kerékbe tört projekt: eladó a balatoni bringások kultikus találkozóhelye, a Muci

Érdekes hirdetésbe futott bele a HelloVidék. Eladó/Kiadó sorba került a méltán híres, bringások által nagyon kedvelt balatoni foodtruck udvar, a Muci. A tulajdonosok hirdetését az Ingatlan.Balaton csoportban szúrtuk ki.

Ahogy a posztban írják:

Bírod a Bringásokat és csinálnál egy laza helyet a Balatonnál de nem tudod hogy fogj hozzá? Mi kiszállnánk, úgyhogy most jött el a te időd. Átadnánk a 3 szezon alatt a bringások és a fürediek között kult hellyé vált Mucit (amit persze becézhetsz máshogy is), hogy valaki olyan csinálja akinek van rá kapacitása. Balatonfüredtől 5 percnyire a balatoni bringaút és a 71-es út közé ékelve alkottuk rengeteg munkával ezt az gyönyörű parkosított nyári vendéglátóhelyet, melytől bár fáj a szívünk de személyes okok miatt búcsúznunk kell. Most a befektetett összegnek a töredékéért megválnánk tőle, csak, hogy az új tulajdonos tovább építhesse amit mi elkezdtünk. Bérleti jog 5 évre (hosszabbítható): 7,5 millió Forint.

Forrás: Ingatlan.Balaton csoport
Forrás: Ingatlan.Balaton csoport

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balatoni ingatlanok

eladó balatoni ingatlanok

muci

eladó a muci

muci eladó

kerékpáros találkozóhely